Active Wall professionele whiteboardverf

Magneetverf Kopen Verfpakketten

 

Active Wall professionele whiteboardverf

Active Wall whiteboardverf is een professionele 2 componenten whiteboardverf op waterbasis, speciaal ontwikkeld voor de professionele verwerker. Met deze aanvulling in ons assortiment zijn we in staat een zeer sterke, gemakkelijk te verwerken en mooi vloeiende whiteboardverf te verkopen die ook bijzonder geschikt is om te verwerken voor de doe het zelver. Nadat we meerdere klachten hadden binnengekregen over de SketchPaint whiteboardverf van MagPaint, zijn we dan ook heel tevreden dat dit alternatief nu ook aan je aangeboden kan worden!

The Magnetic CompanyWhiteboardverf Active Wall transparant is in de voorbije maanden hard aan de slag geweest om een whiteboardverf op de markt te brengen die zwaarder en beter is dan de van de concurenten. Al tijdens de testfase mochten we actief werken met dit alternatief en konden we onze feedback aan de fabrikant erover geven. We hebben ook zelf ervaren hoe de verf werkt en welke kwaliteitseisen er aan gesteld worden. We kunnen ronduit zeggen dat we met deze verf een product verkopen waar we 100% vertrouwen in hebben.

Active Wall is te leveren in het wit en transparant. Met de transparante versie kunt u een whiteboard maken in de kleur die je zelf bedenkt! Iedere ondergrondkleur is in geschikt, omdat whiteboardstiften ook in allerlei kleuren te koop zijn.

Bekijk Active Wall Whiteboardverf

Hoeveel kan ik met een liter Active Wall schilderen?

Met een liter Active Wall kan je ongeveer 8 tot 10 m² whiteboard maken. Hier is in principe 1 laag whiteboardverf voldoende voor. Wanneer je ervoor kiest om 2 lagen Active Wall op te brengen, maak je de kwaliteit van uw werk mooier, sterker en duurzamer. Met een goede whiteboardstift van bijvoorbeeld Pilot kan je dan de inkt zelfs zonder een cleaner te gebruiken gemakkelijk wegvegen.

Met whiteboardverf creëer je een volwaardig whiteboard in de maat die je zelf wenst. Waar de whiteboards maar tot beperkte maten te koop zijn, heb je met deze verf de mogelijkheid het aan te passen naar eigen inzicht en wensen. Zo hebben we al veel mooie creaties gezien in heel specifieke vormen. Van wolkmotief tot smiley’s, alles is mogelijk!

En zoals gezegd is iedere kleur mogelijk, doordat de whiteboardverf ook in het transparant te koop is. Een opvallende kleur muur waar ook met de juiste stiften op te schrijven is. Dat is een echte eye-catcher op kantoor. Maar ook thuis is het natuurlijk heel leuk om een gekleurde wand beschrijfbaar te maken. Dit wordt ook veel toegepast in de keuken, waar veel mensen aan een krijtbord denken. Dit is natuurlijk heel gemakkelijk te realiseren met de whiteboardverf. Doordat de verf heel hard is en ook erg goed afneembaar is, kan het goed tegen een stootje. Dit is ook een groot voordeel ten opzichte van krijtbordverf, omdat die laatste een stuk minder goed afneembaar is. De schoolbordenverf is namelijk erg kwetsbaar voor vettigheid. Whiteboardverf is hier veel beter tegen bestand.

Een paar tips:

Whiteboardverf Active WallWat goed is om te weten is dat een geopende en klaargemaakte pot beperkt houdbaar is. Whiteboardverf is namelijk een verf die uit twee componenten bestaat. Je krijgt twee blikken binnen waarbij de inhoud van het kleinste blik bij het tweede grote blik gevoegd moet worden. Dit moet eerst goed geroerd worden. Nadat de twee componenten bij elkaar zijn gevoegd, is de verf ongeveer 1 uur te verwerken. Hierna zal de verf (ook in de pot) de droging gaan inzetten. Op dat moment kunt u de verf niet meer goed verwerken.

Het kan dus in sommige gevallen handiger zijn om te kiezen voor meerdere kleinere blikken dan voor één grote. Bijvoorbeeld als je twee lagen verf wilt aanbrengen. Of als het oppervlakte zo groot is dat je denkt dat je het binnen één uur niet klaar krijgt. Dan kan het handiger zijn om bijvoorbeeld 2 maal een halve liter te bestellen, in plaats van een liter. Zo kom je niet in tijdnood en zal u geen problemen krijgen die te maken hebben met de tijd dat de verf verwerkbaar is.

Bekijk de Whiteboard Verfpakketten

Welke roller?

Wat ook goed is te weten dat Active Wall het beste opgebracht kan worden met een twee componenten vachtroller. Je kan het beste kiezen voor een II-componentenroller om luchtbelletjes in de verf te voorkomen. Dit is namelijk een veelgehoorde klacht van onze klanten. Luchtbelletjes in de verf komen voor wanneer een verkeerde roller wordt gebruikt.

Het beste is om twee lagen whiteboardverf aan te brengen. Het is niet noodzakelijk, maar we adviseren dit altijd wel bij oppervlaktes die veel in gebruik zijn. Door twee lagen van de verf aan te brengen, wordt de eindlaag harder en duurzamer. We merken ook dat als er twee lagen verf zijn aangebracht, de inkten veel gemakkelijker te verwijderen zijn. Ook wanneer de teksten of de tekeningen langer op het bord of de wand blijven zitten. Meestal heb je bij één laag whiteboardverf dan echt een cleaner nodig om de boel weer tekstvrij te krijgen. Wanneer er twee lagen verf zijn aangebracht, lukt dat vaak (bij gebruik van goede stiften) nog gewoon met een droge doek.

Maar het is natuurlijk ook belangrijk dat de verf hierdoor een stuk stootvaster is. De eindlaag wordt sterker en strakker. Zeker ook bij wanden waartegen wel eens tafels of stoelen worden geschoven, is dit echt aan te bevelen.

Magnetisch whiteboard met Active Wall

Met Active Wall is het ook mogelijk om een magnetisch whiteboard te maken. Geheel naar eigen wens en vorm kan zo een uniek magnetisch whiteboard ontwikkeld worden. Dit kan met behulp van magneetverf. Door meerdere lagen magneetverf aan te brengen als onderlaag wordt het gebruik van magneten op het whiteboard ook mogelijk. Hiervoor adviseren we altijd altijd de Magnetic Paint Magneetverf Extra Strong te gebruiken. Doordat deze kwaliteit nog sterker is, geven de extra lagen whiteboardverf geen problemen voor de hechting van de magneten. Wel is het zo dat goedkope (gewone) magneten hiervoor meestal niet sterk genoeg zijn. Neodymium magneten zijn veel sterker en geschikt voor het gebruik op magneetverf en whiteboardverf.

Zo zijn er met Active Wall heel veel dingen mogelijk. Of u het nou op een muur, een tafelblad of tekentafel gebruikt, het maakt van bijna ieder object een beschrijfbaar oppervlakte.

Naar de shop

Meer verfinformatie

Vragen over whiteboardverf?

Heb je hulp nodig? Wil je advies welke oplossing voor jou het beste geschikt is? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder!

Contactformulier

Je naam
Telefoonummer
Je bericht

Active Wall Whiteboardverf