Bedrijven: We leveren ook aan bedrijven!

Ben je voor je bedrijf of kantoor op zoek naar onze professionele magneetverf en whiteboardverf? Ook dan ben je bij MagneetverfKopen.nl aan het juiste adres! Niet alleen leveren we al jarenlang aan de particulier, ook menig bedrijf heeft ons voor het inkopen van de beste verf weten te vinden.

Onze diensten voor bedrijven zijn in drie onderdelen te verdelen:

  • Levering aan kantoren en bedrijven voor het (laten) maken van een magneetwand of (magnetische) whiteboardwand;
  • leveringen aan groothandels en winkels die onze producten willen verkopen.
  • levering aan schildersbedrijven en klusbedrijven die voor eigen klanten werken en graag met onze professionele producten aan de slag willen;

Levering aan kantoren en bedrijven

Voor het (laten) maken van een magneetwand of (magnetische) whiteboardwand

Whiteboardwand met whiteboardverf Museum Mukha - Antwerpen
Project voor Museum Mukha – Antwerpen

Ben je voor je bedrijf op zoek naar de mogelijkheden voor een grote whiteboardwand? Of wil je een magneetmuur creëren? Bij ons ben je aan het juiste adres als je gebruik wilt maken van de beste professionele verf die hiervoor beschikbaar is.

Onze magneetverf van Magnetic Paint en de whiteboardverf van Active Wall hebben we uitgebreid getest. We weten zeker dat dit de beste producten zijn voor het beste resultaat. Zo hebben we al veel tevreden klanten kunnen helpen die al lange tijd enthousiast gebruik maken van hun magneetwand of magnetische whiteboardmuur.

Speciaal hiervoor hebben we onze verfpakketten samengesteld voor grote oppervlakten. Hierdoor is het mogelijk geworden om een whiteboard te creëren dat je zo groot kunt maken als je zelf voor ogen hebt. We hebben al veel bedrijven geholpen die hele wanden, vaak zelfs groter dan 35 m², zeer effectief gebruiken. Zo is niemand meer gebonden aan de beperkte maat van een standaard kant-en-klaar whiteboard, zoals die door vele groothandels voor kantoorartikelen wordt verkocht. Het is zelfs mogelijk veel verder te gaan dan dit. Zo spreken we liever van een brainstormwand of scrumwall, waarop creativiteit en ideeën pas écht tot hun recht komt.

Bekijk onze verfpakketten Lees meer over de whiteboardwand op kantoor

Levering aan groothandels en winkels

We leveren ook aan groothandels in verf en aanverwante producten en aan winkels met een assortiment dat bij onze producten past. Groothandels in verf kunnen van onze speciale prijzen gebruik maken met een goede marge te hebben op de professionele verf die we verkopen. Neem als groothandel contact met ons op, zodat u onze producten tegen een gezonde marge kunt aanbieden aan uw klanten.

Ook voor (online) winkels hebben we speciale inkoopprijzen die zorgen voor een goede marge. Neem ook hier voor meer informatie contact met ons op. We vertellen graag over alle mogelijkheden!

Levering aan schildersbedrijven en klusbedrijven

Heb je een schildersbedrijf of klusbedrijf en wil je graag gebruik maken van onze verven? We hebben diverse mogelijkheden om je hiermee verder te helpen. Natuurlijk kan je als professionele verwerker steunen op onze kennis en ervaring en geven we je altijd goed advies op maat. Wanneer je bij een klant een speciale situatie tegenkomt of je klant heeft wensen waar je ons advies bij kunt gebruiken, staan we graag voor je klaar.

Heb je een groot project of heb je regelmatig klanten die een (magnetisch) whiteboard willen laten maken? Neem dan contact met ons op voor onze speciale schilderskorting, zodat de prijs ook voor de professionele verwerker interessant wordt.

Lees meer over Active Wall Lees meer over Magnetic Paint

 

Bedrijf inschrijven?

Je naam
Telefoonummer
Je bericht