De beste magneetverf kopen

Welke keuzes maak ik als ik magneetverf ga kopen?

magneetverf halMagneetverf kopen vraagt om wat voorbereiding. Je wilt natuurlijk wel een goed effect en eer van je werk. Welke keuzes maak je als je magneetverf aanschaft? Omdat de keuze in magneetverf nog best groot is, helpen we je een beetje op weg.

  • Goedkoop kan, bij verf, zeker duurkoop zijn. Goedkope magneetverf is echt heel anders dan de duurdere kwaliteiten. Dat zeggen we niet omdat we graag dure artikelen verkopen, maar omdat er echt verschillen zijn. Goede grondstoffen zijn over het algemeen gewoon duur. Hoe beter de middelen die in verf als grondstof gebruikt worden, hoe hoger de prijs zal zijn. Dat heeft dus invloed op elkaar. De fabrikant betaalt een bepaalde prijs voor grondstoffen die natuurlijk doorberekend worden in de uiteindelijke prijs.We durven te beweren dat je in de verfbranche niet zozeer voor het merk betaalt, maar veel meer voor de kwaliteit. Waarom? Omdat een verffabrikant niet zozeer gebaat is bij het merk dat hij op zijn verf zet, maar veel meer op de duurzaamheid die het heeft. Een schilder schildert tenslotte niet om het merk verf dat hij gebruikt, maar omdat hij kwaliteit wil. Zo werkt dat ook bij magneetverf.

Drie niveau’s van kwaliteit binnen Magneetverf

Grofweg kun je drie kwaliteiten onderscheiden:

  • De onderkant van de markt; verf van bijvoorbeeld de Action
  • De bouwmarkt kwaliteiten; verf die verkocht wordt bij de Gamma, Praxis en Karwei
  • De professionele verf; verf die bij de verfspecialisten verkrijgbaar is

Het hoeft na wat we hierboven al schreven waarschijnlijk geen uitleg meer wat er met verf van de onderkant van de markt aan de hand is. Als je deze verf koopt, zal je merken dat de kwaliteit heel anders is dan die van de professionele kwaliteit en zelfs die van bouwmarkt kwaliteit. Hoe goedkoper de verf, hoe goedkoper de grondstoffen. Dat betekent dat ook het ijzerpoeder dat in de verf verwerkt is van een heel andere orde is. Magneetverf kan niet roesten. Maar wees niet verbaasd als de hele goedkope varianten dit wel doen. De coating die gebruikt wordt bij het ijzerpoeder is veel minder sterk dan die van de duurdere soorten. Zo kan een goedkope keuze dus best eens flink in je nadeel werken.

Beste Magneetverf

Een voorbeeld van verf die bij de Gamma, Praxis en Karwei te koop is, is de magneetverf van MagPaint. Sommigen willen niet teveel betalen voor magneetverf en zoeken een goedkopere versie. Maar we krijgen ook soms klachten over de verf van MagPaint. Ook hier geldt, bouwmarktkwaliteit is niet slecht, maar laten we eerlijk zijn. Je wilt als je een mooi magneetbord of een fraaie magneetwand maakt, toch ook graag het beste resultaat?

Professionele Magnetic Paint

Daarom staat bij ons prominent de magneetverf van Magnetic Paint in onze webshop. The Magnetic Company is pioneer op het gebied van magneetverf. Je kunt zeggen dat zij de magneetverf op de Nederlandse markt hebben uitgevonden. Deze fabrikant let ook constant op kwaliteit en gebruiksgemak. Daarbij verkoopt Magnetic Paint twee kwaliteiten magneetverf. De reguliere professionele kwaliteit en Magneetverf Extra Sterk (Magnetic Paint Extra Strong). Deze laatste kwaliteit verkopen we ook het meest. Een betere, kwalitatief sterkere verf is gewoon niet te koop in Nederland en België.

Naar alle magneetverf

Veelgestelde vragen over Magneetverf