Kruidenrek in de keuken met magneetverf

Magneetverf Kopen Verfpakketten

 

Kruidenrek in de keuken met magneetverf

Inspiratie met magneetverf

magneetverf kruidenrek keukenWat kun je allemaal doen met magneetverf. Er gaat geen dag voorbij of we komen wel weer heel goede ideeën tegen. Magneetverf is ook een fantastische verf om er creatief mee om te gaan. Vandaag spotte we op Pinterest weet zo’n idee waar je inspiratie van krijgt. We delen het met alle plezier!

Wees creatief!

Dat op magneetverf bijna alles van metaal blijft kleven, dat weten we allemaal. We denken dan al snel aan magneten. Die zijn in allerlei vormen en maten te koop. Het idee van dit kruiden’rek’ maakt gebruik van hetzelfde principe. Het enige dat je hoeft te doen is op de plek waar je het de potjes met gedroogde kruiden wilt bewaren een vlak te maken met magneetverf.

 

Allerlei ideeën

Omdat de ‘magnetische’ verf altijd grijs van kleur is, kun je eventueel over de verf met gekleurde muurverf nog een kleur aanbrengen. Zo kun je ervoor zorgen dat het vlak ook mooi combineert met de verdere stijl in je keuken. Maar dat hoeft natuurlijk niet! Wat ook heel leuk is: zet over de magneetverf schoolbordverf in de kleur die je wilt. Dan kun je het meteen ook gebruiken als krijtbord.

De laatste stap: verzamel glazen potjes met een stevige deksel die je leuk vindt. Hier kun je de kruiden in doen. Maar natuurlijk ook grove korrels peper, zeezout of kandijsuiker. Eigenlijk is alles wat je in de keuken bij het bereiden van de lekkerste gerechten gebruikt, wel geschikt om in de potjes te bewaren. Zolang het maar niet teveel gewicht krijgt.

Als laatste plak je op de deksels van de glazen potjes een stevige zelfklevende schijfmagneet. Deze zijn heel plat en perfect hiervoor geschikt. Als de zelfklevende folie (lijm) dat op de magneet zit er goed op geplakt zit, zal die niet meer loslaten.

Daarna vul je de potjes en hang je ze op. En heb je een uniek zelfgemaakt kruidenrek op de muur!

Bekijk het profiel van MagneetverfKopen.nl op Pinterest.

Naar de shop

Vragen over magneetverf?

Heb je hulp nodig? Wil je advies welke oplossing voor jou het beste geschikt is? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder!

Contactformulier

Je naam
Telefoonummer
Je bericht

Magneetverf Magnetic Paint