Magneetjes voor magneetverf

Magneetverf Kopen Verfpakketten

 

Magneetjes voor Magneetverf

Magneetjes blijven op magneetverf kleven. Welke magneten zijn geschikt voor gebruik op magneetverf? Allereerst is het wel belangrijk dat er dan meerdere lagen magneetverf zijn aangebracht. Hoe meer lagen van deze verf, hoe gemakkelijker de magneetjes op de ondergrond blijven kleven. Minimaal 3 lagen verf aanbrengen is wel het absolute minimum. Maar ook dan kan het zijn dat sommige magneetjes niet goed blijven plakken. Dat komt dan niet door de kwaliteit van de Magneetverf, maar juist door de kwaliteit van de magneten! Niet alle soorten zijn altijd even zwaar van kwaliteit en u heeft het meest aan de sterke Neodymium kwaliteit.

Magneetjes in vele soorten

Magneetjes zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. Het spreekt voor zich dat ook niet alle soorten van even goed zijn. Zoals zo vaak het geval is, zijn de goedkope ook van veel mindere kwaliteit. Wat ook meespeelt is het oppervlakte op het magneetje. Veel winkels verkopen van die leuke gekleurde hebbedingetjes. Die zijn erg gewild bij de klussers die zelf een magneetbord in combinatie met een schoolbord hebben gemaakt. Wat is er leuker om dan bijvoorbeeld de lievenheersbeestjes te gebruiken? Toch willen die meestal niet goed plakken, omdat deze niet sterk genoeg. Wat ook meespeelt is dat het magneetjes met een kleiner oppervlakte te klein is om voldoende effect te behalen. Het is natuurlijk zonde van het geld, als blijkt dat deze niet goed kleven. Om niet te spreken van de teleurstelling bij de kinderen als de lievenheersbeestjes weer naar beneden vallen.

Hogere kleefkracht

In deze webshop worden speciale sterke magneten (extra sterk) voor magneetverf verkocht, met een veel hogere kleefkracht. Deze Neodymium soort kunnen, hoe klein ze ook zijn, veel meer aan. Waardoor je geen zorgen hoeft te hebben over de kleefkracht van de magneetjes.

Bekijk magneetjes voor magneetverf

Neodymium?

Misschien vraag je je af wat Neodymium magneten dan precies zijn. We gaan het niet te ingewikkeld maken, anders wordt het een heel technisch en scheikundig verhaal. In het kort gezegd zijn er twee soorten magneten in de handel verkrijgbaar. De magneten die overal verkocht worden zijn van Ferriet. Neodymium is veel sterker dan de ferriet magneetjes. Ze zijn ronduit veel en veel krachtiger.

Bekijk onze extra sterke magneetverf
Meer verfinformatie

Vragen over magneetverf?

Heb je hulp nodig? Wil je advies welke oplossing voor jou het beste geschikt is? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder!

Contactformulier

Je naam
Telefoonummer
Je bericht

Magneetverf Magnetic Paint