Magneetverf en Whiteboardverf

Magneetverf Kopen Verfpakketten

 

Magneetverf en Whiteboardverf

De mogelijkheden zijn eindeloos!

Steeds meer mensen ontdekken de mogelijkheden die magneetverf en whiteboardverf in huis en op kantoor je biedt. Er is zoveel meer mogelijk met de bijzondere verf! Je bent niet alleen flexibel in vorm, kleur en ontwerp, maar ook in de praktische toepassing van verf. We hebben al veel mooie creaties van onze klanten gezien. Om een idee te geven van de mogelijkheden laten we een aantal van deze toepassingen zien. Misschien kom je zo zelf ook op het ultieme creatieve idee hoe je zelf met magneetverf en whiteboardverf jouw eigen unieke wand onthult!

Wat een mogelijkheden met whiteboardverf!

Whiteboardverf op tafel blokHier hebben we een voorbeeld van een heel andere toepassing van whiteboardverf. In dit museum zijn niet alleen wanden gedaan met de verf, maar ook een aantal tafels en stoere verrijdbare blokken. Nu zijn ze opeens beschrijfbaar! Dit kan heel toepasbaar zijn in kantoren, waar je aan dergelijke blokken kunt werken en brainstormen. Maar dit is natuurlijk ook heel leuk om gewoon thuis te gebruiken!

Naar de Whiteboardverf

Ook op de kinderkamer zijn dit soort blokken natuurlijk prachtig voor de kleintjes. Ze kunnen naar hartenlust hun creativiteit kwijt. Het is de ideale vervanger van het ‘ouderwetse’ schoolbord. Geen krijtrestjes en krijtstof meer op de vloer. Gewoon met goede whiteboardstiften kunnen ze aan de slag en de inkt is later gewoon te verwijderen. In dit voorbeeld is witte whiteboardverf gebruikt. Maar het is ook mogelijk om met transparante whiteboardverf aan de slag te gaan. Die kan over de kleur gezet worden die je zelf kiest.

(Tekst gaat door onder de foto)
Whiteboardverf transparant op tafel
 

Wie dacht dat whiteboardverf alleen geschikt is voor op de muur, komt bedrogen uit. Dit zie je ook op deze foto, waar de transparante whiteboardverf van Active Wall gebruikt is. Doordat de verf heel blank is zie je nog heel mooi de originele kleur van het tafelblad. Op het oog is er niets anders dan dat het een tafel is, maar nu is het geen gewone tafel meer. Het is een tafel geworden dat beschrijfbaar is. En natuurlijk is dit weer niet alleen iets dat alleen in kantoren leuk is. Ook thuis kun je zo bijvoorbeeld een werktafeltje in de huiskamer bijzonder maken.

Brainstormwand op kantoor … of ook thuis

Brainstormwand op kantoorEen brainstormwand op kantoor geeft overzicht en structuur tijdens de brainstormsessies. Hier wordt whiteboardverf dan ook veel voor gebruikt. Juist omdat het zo gemakkelijk is dat iedereen er gebruik van kan maken. Een groot oppervlakte is dan natuurlijk belangrijk. En dat is iets waar een gewoon whiteboard te summier voor is. Een groter stuk muur als whiteboard kunnen gebruiken is daarom ook een trend geworden. Tijdens vergaderingen heel gemakkelijk om overzicht te creëren. Die onhandige flipover kan eindelijk met het grofvuil mee!

Maar wat dacht je van het gebruik tijdens cursussen, waar je medewerkers uitgedaagd worden om met ideeën en oplossingen te komen? Op de foto hierboven zie je dat er heel gemakkelijk overzicht te krijgen is. Hier wordt gebruikt gemaakt met post-it papiertjes die ook goed blijven zitten op de whiteboardwand. Maar het is ook mogelijk om van de muur een magnetische whiteboardwand te maken. En dat biedt weer heel nieuwe mogelijkheden. Als je kiest voor een combinatie van magneetverf en whiteboardverf, dan kunnen er plotseling ook magneten gebruikt worden. Met sterke magneten (zoals Neodymium magneten) kun je heel goed gebruik maken van je magnetische whiteboardmuur. En ook hier geldt: niet alleen op kantoor, ook thuis in je interieur!

(Tekst gaat door onder de foto)

De combinatie van magneetverf en whiteboard om je magnetische whiteboardwand te maken is dus heel erg geschikt. Maar misschien wil je liever alleen magneetverf gebruiken. Want dat geeft ook een heel leuk effect! Dit is heel goed mogelijk als je bijvoorbeeld een magnetisch schoolbord wil maken in combinatie met schoolbordverf. Toch wordt magneetverf ook heel veel gebruikt zonder het beschrijfbaar te maken. En wat ons betreft meer dan terecht!

Mooie magneetwand

Magneetwand sfeerfotoDus maak een mooie magneetwand met Magnetic Paint magneetverf! Ook magneetverf is over te schilderen met de kleur van je keuze. Sommigen kiezen er juist voor om de magneetverf niet te voorzien van een nieuwe kleur. Omdat het metaalpoeder dat in de verf verwerkt zit een bepaald effect aan gaat met de lichtval en hierdoor een industrieel uiterlijk krijgt, besluiten sommigen het juist zo te laten. Wanneer je dit wilt bereiken, zorgt dan wel dat je goed in 1 richting narolt, of juist met de roller een bepaald veegeffect bereikt zoals je dat zelf wilt. Het kan dan geen kwaad om eerst eens te oefenen op een plaat hout, om te zien welke effect je mooi vindt.

Magneetverf heeft ook zoveel mogelijkheden. Het is ontzettend mooi toepasbaar in huis en bijna elke ruimte geeft het extra sfeer. Het is niet alleen praktisch, het is ook gewoon mooi en bijzonder! Een wand maken voor je mooiste foto’s en herinneringen, dat je ook nog eens gemakkelijk kunt wijzigen en van foto’s kunt wisselen. Heel anders dan de canvas foto’s aan de muur. Je kunt het zien als een heel groot prikbord, maar dan op een manier die naadloos aansluit bij je interieur. Modern, eigentijds en opvallend. Dat is toch geweldig om te maken?

Bekijk de magneetverf

Complete pakketten voor je magneet en/of whiteboardmuur

Misschien weet je inmiddels wat je project wordt en heb je de plannen klaar om je eigen magneetmuur of whiteboardmuur te gaan maken. Of kies je voor beiden en wordt het een magnetische whiteboardwand? Dan is het tijd om te kijken wat je nodig hebt aan de benodigde verf. Ook hierbij helpen we je graag! Om het gemakkelijker te maken hebben we speciale pakketten samengesteld met precies de inhoud die je voor je vierkante meters nodig hebt. Dat scheelt je een hoop rekenwerk. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is te berekenen wat de vierkante meters zijn die je met jouw idee wilt creëren. Dat kan door de hoogte en de breedte van je oppervlakte op te meten. Als je deze twee met elkaar vermenigvuldigd weet je het aantal vierkante meters en kun je het pakket bestellen dat hierbij hoort.

We hebben de pakketten zo samengesteld dat je de juiste verpakkingen ontvangt. Dit is namelijk vooral belangrijk als je whiteboardverf gaat verwerken. Deze verf is namelijk een II-componentenverf, waarbij je de inhoud van het kleinste blik moet vermengen met het grootste blik. De aangemaakte whiteboardverf is beperkt te verwerken. Je kunt de verf namelijk een uur open laten staan. Omdat je de whiteboardverf het beste twee keer aan kunt brengen en je 24 uur met wachten voor je de tweede laag verwerkt, is het dus van belang dat je niet met al geopende halve potten verf blijft zitten. In de pakketten hebben we hiermee rekening gehouden! Je ontvangt dus wat je nodig hebt, afgestemd op de grootte van de muur en de houdbaarheid van de geopende blikken verf.

Nog een groot voordeel is dat je geen verf tekort zal komen. Want dat is natuurlijk vervelend als je lekker aan de slag bent. We zorgen voor voldoende verf, netjes bij je thuis of op kantoor bezorgd!

Je kunt pakketten vinden voor de magneetverf en whiteboardverf apart en voor het maken van een whiteboardwand.

Naar de shop

Meer verfinformatie

Vragen over magneetverf of whiteboardverf?

Heb je hulp nodig? Wil je advies welke oplossing voor jou het beste geschikt is? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder!

Contactformulier

Je naam
Telefoonummer
Je bericht

Magneetverf Magnetic Paint