Magneetverf ervaringen

Magneetverf ervaringen

De ervaringen van onze klanten

Magneetverf is een bijzondere verf. We hebben al veel tevreden klanten gehad die ons hebben vertelt over hoe hun magneetverf ervaringen zijn geweest. Er zijn al heel veel mooie projecten en klussen afgerond. Van kleine tot grote projecten. Van kinderkamers tot woonkamers. Grote of kleine wanden in kantoren, bibliotheken of praktijkruimtes, we hebben het allemaal langs zien komen.

Hoe zijn jouw magneetverf ervaringen?

Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar jouw ervaring met magneetverf! We vinden het altijd leuk om te horen hoe je project geworden is. Maar natuurlijk zijn we ook benieuwd waar je tegenaan liep, wat je lastig vond of waar we verbeteringen aan kunnen brengen. Omdat we in nauw contact staan met de leverancier kunnen we zo samen zorgen voor een product dat altijd weer verbeterd kan worden en de meest hoogstaande in de markt is.

Naar de shop

Trotse klanten

magneetverf ervaringenVan één van onze klanten kregen we een tijdje geleden een email met een foto van het resultaat met ons magneetverf. Deze willen we jullie niet onthouden. Deze klant wilde in de hal een muur maken waarop foto’s met kleine magneetjes konden worden opgehangen. Op ons advies nam deze klant Magnetic Paint Magneetverf Extra Strong en schilderde de wand hiermee drie maal. De topkleur werd gekozen in combinatie met de nieuwe vloer die gelegd werd. Het resultaat is verbluffend mooi geworden! Het is wat ons betreft meer dan terecht dat deze klant erg trots is op resultaat. De combinatie van kleuren en sfeer is ook erg geslaagd geworden. We worden er heel enthousiast van!

“We zijn heel blij met het resultaat en we willen jullie erg bedanken voor het goede advies!”, werd ons gemaild. De ervaring was geslaagd, het resultaat was mooi en de magneetverf in combinatie met de juiste kleine magneetjes werkt uitstekend!

Naar de shop

Advies nodig?

Heb je ons advies nodig voor jouw project? Je kunt altijd contact opnemen om door te spreken voor welke oplossing je het beste kiezen kunt. Maar ook vinden we het leuk als je ons na je project vertelt over je magneetverf ervaringen. We zijn zeker nieuwsgierig om te zien hoe het eindresultaat is geworden. Dus als je de moeite neemt om ons hiervan een foto op te sturen, waarderen we dat heel erg! Geef dan meteen aan of we jouw ervaring en foto op onze website mogen delen. Zodat ook anderen kunnen zien hoe mooi je klus geworden is en nieuwe inspiratie op kunnen doen!

Contactformulier

Je naam
Telefoonummer
Je bericht

Magneetverf Magnetic Paint