Magneetverf gebruikt?

Magneetverf Kopen Verfpakketten

 

Magneetverf gebruikt?

Magneetverf Kopen is altijd nieuwsgierig hoe de klant de verf die bij ons gekocht is heeft gebruikt. Want jij bent tenslotte de ervaringsdeskundige. En omdat iedereen iets anders met Magneetverf maakt, vinden we het altijd leuk om te zien hoe het eindresultaat is! Daarom vragen we graag naar jouw ervaringen met Magneetverf, Schoolbordverf of de Whiteboard verf. Het brengt ons op ideeën en misschien anderen ook!

Daarom zijn we op zoek naar jouw project! Het lijkt ons heel leuk als onze klanten ons laten zien wat ze gemaakt hebben. Met 1 (of liever nog meerdere) foto’s en een kleine uitleg wat je hebt gemaakt en hoe het bevallen is. Anderen komen zo misschien ook op ideeën! Want we willen de mooiste, beste of meest bijzondere projecten graag in onze webwinkel aan anderen laten zien.

Toon jouw magneetbord!

Ben je enthousiast over jouw project? Wil je het graag aan andere laten zien? Dit is je kans om het aan het grote publiek te tonen! Stuur ons jouw foto’s en schrijf er een korte uitleg bij. Want we horen graag hoe de Magneetverf of 1 van onze andere producten bevallen is. En wie weet kom je jouw project wel in onze webwinkel tegen!

Maar het hoeft natuurlijk niet alleen de Magneetverf te zijn die gebruikt is. Ook een gelukt project van Schoolbordverf of Whiteboard verf is welkom. Wel moet de verf bij ons gekocht zijn. Dat is de enige uitzondering die geldt.

Hoe insturen?

Insturen kan heel gemakkelijk door een e-mailtje te sturen aan klantenservice@magneetverfkopen.nl. Lukt het niet de foto’s te mailen? Neem gerust even contact op, dan kijken we wat de beste oplossing is.

MagneetverfKopen.nl is benieuwd naar de inzendingen. We kijken er naar uit!

Naar de shop

Vragen over magneetverf?

Heb je hulp nodig? Wil je advies welke oplossing voor jou het beste geschikt is? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder!

Contactformulier

Je naam
Telefoonummer
Je bericht

Magneetverf Magnetic Paint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − drie =