Magneetverf van Magnetic Paint

Magneetwand 10 m² - Compleet Pakket

Magneetverf van Magnetic Paint

Magneetverf van Magnetic Paint is exclusief te krijgen in de webshop van MagneetverfKopen. Naast het merk MagPaint verkopen we nu ook een echte professionele magneetverf die ook door schilders graag wordt gebruikt. Dit maakt ons assortiment nóg completer en breiden we onze verflijnen nog verder uit.

Magneetverf Magnetic Paint 1 literContinu verbetering

Magnetic Paint geldt als één van de pioniers op het gebied van Magneetverf en speciale verven. Sinds 2003 heeft Magnetic Paint al ervaring met het produceren van verf. De ontwikkeling heeft hierbij nooit stilgestaan en heeft deze fabrikant continu verbeteringen doorgevoerd. In het laboratorium worden de verven steeds gecontroleerd en verbeterd.

Maar wat merkt je van het verschil tussen de kwaliteiten? Voorop gesteld leveren wij geen enkel merk dat niet door onze eigen kwaliteitseisen komt. Dat wil vooral zeggen dat je in onze webshop geen ‘bouwmarktkwaliteit‘ aantreft. Maar ook in de heel goede kwaliteiten zitten verschillen. Dat maakt een ander merk verf die je bij ons koopt niet plotseling slecht van kwaliteit. Maar ook een uitstekende kwaliteit kan natuurlijk nóg beter. Dat is vooral het verschil tussen de twee soorten.

Bekijk de magneetverf

Verschil in kwaliteit Magneetverf

Het verschil dat je merkt is vooral te vinden in de duurdere grondstoffen die Magnetic Paint gebruikt. Zo werkt Magnetic Paint met ijzeroxide in plaats van het veel donkerder magnetiet. Daardoor is deze verf niet zo donker grijs als de andere kwaliteiten. Het grootste voordeel is natuurlijk dat ook lichtere kleuren verf als toplaag sneller dekken en egaal van kleur worden. Dat scheelt ook weer in de portemonnee, tenslotte.

magneetverf Magnetic PaintOok een groot verschil is de kwaliteit ‘vulstoffen’ die gebruikt wordt. Simpel gezegd is het zo dat hoe duurder de gebruikte vulstoffen zijn, dit de kwaliteit van de verf verbetert. Hoe zwaarder de vulstoffen van kwaliteit zijn, hoe langer de verf meegaat en hoe beter de verf te verwerken is. Het vullend vermogen van deze Magneetverf is ook beter. Daardoor worden kleine krasjes en oneffenheden net even wat beter opgevuld, wat ten goede kan komen aan de kleefkracht van de magneten die u gaat gebruiken. Daarnaast zal je merken dat de magneetverf mooier vloeit dan de goedkope magneetverf die in de bouwmarkt en op internet te koop is.

Conclusie

Aan elke kwaliteit hangt een prijskaartje. Daarom is Magnetic Paint wat duurder dan de andere merken Magneetverf die we verkopen. Je krijgt er ook een kwalitatief zwaarder product voor terug. Dat merk je in de verwerking, in de duurzaamheid en uiteindelijk ook in het magnetisch effect!

Met een liter Magneetverf van Magnetic Paint kan je ongeveer 6 m² schilderen. Dit betekent dat je uitgaand van 3 lagen magneetverf een magneetbord van 2 m² kunt maken met een liter verf. Kijk ook eens bij onze verfpakketten voor het maken van een magneetwand!

Naar de shop

Vragen over magneetverf?

Heb je hulp nodig? Wil je advies welke oplossing voor jou het beste geschikt is? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder!

Contactformulier

Je naam
Telefoonummer
Je bericht

Magneetverf Magnetic Paint