Magneetverf op waterbasis

Magneetverf Kopen Verfpakketten

 

Magneetverf op waterbasis

Wat betekent dat precies?

Magneetverf die je in onze webshop koopt, is op waterbasis. Een veel gehoorde vraag is wat dit nou precies betekent. Is het juist goed om voor Magneetverf op waterbasis te kiezen? Of kleven er juist nadelen aan? In dit artikel vertellen wij er wat meer over.

Verf op waterbasis raakt steeds meer vertrouwd in Nederland. Steeds meer mensen stappen over op verf op waterbasis. In de V.S. en in Engeland is verf op waterbasis trouwens het enige dat nog te koop is. Al jaar en dag verven consumenten én schilders alleen nog maar met acrylverf. Acrylverf is een ander woord voor verf op waterbasis.
De schilders is die landen mogen al jaren niet meer met terpentinebasis schilderen vanwege hun gezondheid. In Nederland is het werken op waterbasis voor schilders alleen nog verplicht binnenshuis.

Leren werken met verf op waterbasis

De kwaliteit van verf op waterbasis is steeds verder verbeterd. Vandaag de dag kunnen we gewoon stellen dat verf op waterbasis net zo sterk is als verf op terpentinebasis. Het is dus niet zo dat verf op waterbasis veel minder goed is. Het werken met verf op waterbasis moet je vaak wel even in de vingers krijgen, omdat het zo snel droogt. Je moet dus echt ‘nat in nat’ werken, oftewel in kleinere vlakken. En de verf moet iets ‘vetter’ worden opgezet, zodat het mooi kan vloeien. Maar wie met verf op waterbasis werkt, zal merken dat je het snel in de vingers hebt.

magneetverf waterbasisMagneetverf op waterbasis is best bijzonder. Deze verf heeft zoals we in de webshop wel vaker aanhalen, ijzerdeeltjes in zich. Die mogen natuurlijk niet gaan roesten! De Magneetverf die in onze webshop te koop is, kan niet gaan roesten. Welke verf je er ook overheen zet, de verf zal niet met roestvlekjes doorslaan.

Het materiaal maak je natuurlijk ook heel gemakkelijk schoon met water. Dat werkt ook veel prettiger dan verf op terpentinebasis, waar je altijd met de resten terpentine blijft zitten. En omdat Magneetverf snel droogt, kun je ook veel sneller een nieuwe laag verven dan wanneer je kiest voor terpeninebasis Magneetverf.

Wij vinden dus Magneetverf op waterbasis de beste keus!

Naar alle magneetverf

Vragen over magneetverf?

Heb je hulp nodig? Wil je advies welke oplossing voor jou het beste geschikt is? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder!

Contactformulier

Je naam
Telefoonummer
Je bericht

Magneetverf Magnetic Paint

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

16 − dertien =