Magneetverf Kopen

MagneetverfKopen.nl – Even voorstellen

MagneetverfKopen.nl is de speciaalzaak voor magneetverf en whiteboardverf. We hebben tientallen jaren ervaring in verf. Magneetverf en whiteboardverf hebben onze speciale interesse gekregen nadat we in begin van de nieuwe eeuw in aanraking kwamen met magneetverf. We werden enthousiast over de toepassing ervan en alle nieuwe mogelijkheden die deze verf ons geeft. Nadat we ervaring opgedaan hadden met deze nieuwe revolutionaire verf ontdekten we later ook de mogelijkheden van whiteboardverf. De combinatie van deze twee verfsoorten werpt een geheel nieuw licht op het begrip whiteboard en we werden er zo mogelijk nóg enthousiaster van. Want de mogelijkheden zijn werkelijk ‘sky high’ op het gebied van beschrijfbare wanden op kantoor of (voor thuis) het maken met een eigen creatief beschijfbaar oppervlakte.

Sinds 2013

Sinds 2013 is MagneetverfKopen.nl ook op internet ruim aanwezig met de webshop. In 2017 heeft de nieuwe eigenaar de webshop een vernieuwd uiterlijk gegeven. We hebben gekozen voor een exclusieve webwinkel voor deze twee producten. Onze missie is het allerbeste te leveren voor onze klanten door het blijven verbeteren van onze dienstverlening in advies. Maar zeker ook op het gebied van kwaliteitsproducten willen we alleen het allerbeste leveren. Omdat we ervan overtuigd zijn dat onze klanten hier uiteindelijk het meest tevreden zullen zijn.

Magneetverf

We hebben om onze missie trouw te blijven keuzes moeten maken. In de beginjaren verkochten we meerdere merken magneetverf en whiteboardverf. Door feedback van klanten en eigen testen met de producten, was al medio 2015 besloten om te richten op één merk magneetverf en één fabrikant voor de whiteboardverf. Hierbij is bewust gekozen voor de magneetverf van Magnetic Paint. Dit merk onderscheidt zich in de wereldwijde verfbranche in de enorme ervaring in magneetverf en de onderscheidende kwaliteiten die zij bieden. Als enige fabrikant ter wereld hebben zij zich gespecialiseerd in de ontwikkeling van magneetverf. Dit resulteert in de enige echt professionele magneetverf die wereldwijd te koop is. Ook onderscheid Magnetic Paint zich in door de magneetverf als enige fabrikant te leveren in twee kwaliteiten: de reguliere magneetverf en de extra sterke Extra Strong variant. Magnetic Paint is een Nederlandse fabrikant.

Whiteboardverf

Ook waren er in de webshop meerdere merken whiteboardverf aanwezig. In de beginfase kwam MagneetverfKopen.nl in aanraking met Active Wall whiteboardverf. Active Wall wordt geproduceerd door dezelfde fabrikant als de magneetverf. De fabrikant heeft in de beginfase van de ontwikkeling van de whiteboardverf nauw met MagneetverfKopen.nl samengewerkt en goed geluisterd naar de ervaringen die opgedaan zijn bij de whiteboardverf van de merken die al verkocht werden. Hierbij is ook heel goed geluisterd naar de ervaring van de klanten. Active Wall heeft zich ontwikkeld als dé professionele whiteboardverf die te krijgen is. We zijn overtuigd van de kwaliteit en het gebruiksgemak dat deze whiteboardverf biedt.

Veilig online winkelen

We staan dus vierkant achter de producten die we verkopen en zijn enthousiast over de enorme hoeveelheid toepassingen ervoor. Daarnaast zorgen we voor een goede, snelle levering en korte lijnen met onze klanten. Ook vinden we het heel belangrijk dat onze klanten in een veilige omgeving hun aankopen kunnen realiseren. Zo maken we alleen gebruik van goed beveiligde servers waarbij ongenode gasten niet kunnen meekijken. Ook de website is zeer goed beveiligd met niet alleen een SSL-certificaat maar ook met speciale beveiligen die ervoor zorgen dat onze webshop niet gehackt kan worden en de gegevens van onze klanten veilig zijn.