Wanneer kan ik een product retourneren?

Je kunt Magneetverf of Whiteboardverf retourneren wanneer er sprake is van:

> Herroepingsrecht (zichttermijn)
> Een door MagneetverfKopen.nl verkeerd geleverd product
> Een defect bij ontvangst van het product

Herroepingsrecht

Het herroepingsrecht, ook wel zichttermijn genoemd, betekent dat je binnen 30 dagen, zonder opgave van reden de aankoop kunt ontbinden. Deze 30 dagen gaan in de dag nadat je de bestelling hebt ontvangen.

Tijdens de bedenktijd moet je zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Het product mag slechts in die mate uitgepakt zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Let op: Verf mag je niet openen omdat dit van invloed kan zijn op de kwaliteit en houdbaarheid. Indien je van de herroepingsrecht gebruik wilt maken, kan je het product met alle geleverde toebehoren, en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking retourneren.

Indien je gebruikmaakt van je herroepingsrecht kun je dit binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling melden via het retourenformulier. Na melding heb je nog 30 dagen om de producten aan ons te retourneren. De kosten voor terugzending komen voor je eigen rekening. Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product zullen we het aankoopbedrag terugbetalen op je bankrekening. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Dit betekent dat het terugsturen van verf dermate veilig dient te gebeuren dat de verf onbeschadigd bij ons retour komt.

Een verkeerd geleverd product

Hebben we per ongeluk het verkeerde product aan je geleverd? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice per mail of het contactformulier. We zullen er dan zo spoedig mogelijk voor zorgen dat je het juiste product ontvangt. Mocht het nodig zijn om het verkeerd geleverde product aan ons te retourneren dan zullen we de verzendkosten hiervoor vergoeden.

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Wil je een product of bestelling retourneren? Neem dan altijd eerst even contact op met onze klantenservice. Indien je gebruikmaakt van je herroepingsrecht moet je dit binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling te melden via het retourenformulier.

Verpakking

Let op! Gebruik NOOIT een gewone envelop om onderdelen te versturen. Deze scheuren eenvoudig open. Gebruik altijd minimaal een verstevigde envelop of een bubbelfolie envelop voor verfgereedschap en een ruime hoeveelheid bubbeltjesfolie en een stevige kartonnen doos voor verf.

Na ontvangst van je retourenformulier ontvangt je een automatisch bericht van ons met instructies en het retouradres. Heb je geen mail ontvangen? Controleer dan eerst even je spambox of map met ‘ongewenste mail’.

Naam
Adres en huisnummer
Postcode
Woonplaats
Geef hierover aan wat je retour wilt sturen
Bericht
Ordernummer
Besteldatum
Bankrek. no.