Whiteboardverf

Magneetverf Kopen Verfpakketten

 

Whiteboardverf


Whiteboardverf is een uniek product dat het mogelijk maakt je eigen whiteboard te maken. In plaats van het saaie witte zakelijk ogende bord aan de muur is er nu de kans om er een speciaal project van te maken. De mogelijkheden met deze unieke verf zijn werkelijk eindeloos!

Whiteboardverf is zonder twijfel het meest revolutionaire verf product van 2013. In combinatie met onder andere Magneetverf en de schoolbordverf in moderne kleuren kan je prachtige multifunctionele ondergronden creëren waar van alles op mogelijk is. Je kunt onder andere op deze manier een functioneel bord maken waar briefjes met magneten op vast gehouden kunnen worden, met krijt op getekend kan worden en waar met markers notities op gemaakt kunnen worden. Met één veeg is het bord weer schoon en klaar voor nieuw gebruikt!

whiteboardverf opbrengenWhiteboardverf niet alleen in het wit

Whiteboardverf is niet alleen in het wit verkrijgbaar. In principe is iedere kleur mogelijk! Met de transparante versie kan je over iedere andere kleur heen schilderen zodat je whiteboard zomaar een vrolijke, frisse of moderne kleur krijgt. Hierbij is het wel belangrijk dat je eerst goed nadenkt over de gewenste ondergrond-kleur. Om de tekst of tekening op het whiteboard zichtbaar te houden moet er natuurlijk wel goed contrast zijn.

Ook de markers en reinigingsproducten zijn in onze webshop te krijgen. Voor een redelijke prijs kan je zo alles aanschaffen wat je nodig hebt bij de realisatie van uw project.

Gebruik Whiteboardverf

Met een liter van deze speciale verf kan je ongeveer 6 m2 schilderen. Twee lagen verf zijn voldoende voor een goed whiteboard. Iedere ondergrond is in principe geschikt. Kaal hout moet wel eerst voorbehandeld worden om hechting te krijgen. De verf is op waterbasis, dus snel droog en geurarm. Je ontvangt twee blikken die met elkaar gemengd moeten worden. Een fluitje van een cent!

Lees ook onze uitleg over het opbrengen van Whiteboardverf in de praktijk!

Bekijk de Whiteboardverf

Vragen over whiteboardverf?

Heb je hulp nodig? Wil je advies welke oplossing voor jou het beste geschikt is? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder!

Contactformulier

Je naam
Telefoonummer
Je bericht

Active Wall Whiteboardverf