Whiteboardverf en Magneetverf

Magneetverf Kopen Verfpakketten

 

Whiteboardverf en Magneetverf

Whiteboardverf en Magneetverf, het is een ideale combinatie voor het maken van een whiteboard door middel van verf dat ook nog eens magnetisch is. Want wanneer deze twee speciale verven worden gecombineerd kan je dit in een handomdraai zelf maken! Op kantoor wordt dit al veel gebruikt. Steeds meer bedrijven bestellen magneetverf en whiteboardverf in onze webshop. Maar ook voor thuis wordt het steeds meer ontdekt.

magneetverfMagneetverf opbrengen

Als eerste worden er drie lagen Magneetverf opgebracht. Drie lagen is nodig om een mooie laagdikte te krijgen, waardoor alle magneten voldoende blijven kleven. Magneetverf is snel droog, zodat je zonder al te lang te moeten wachten een nieuwe laag kunt opbrengen. Let er wel op dat je de magneetverf goed verdeelt. Ook is het belangrijk om tussen het verven door de pot regelmatig op te roeren. Doordat de metaaldeeltjes in de verf wat ‘gewicht’ hebben, zakken de deeltjes wat sneller naar onderen. Steeds even roeren zorgt ervoor dat je voldoende metaaldeeltjes in de laag verf blijft opbrengen.

Bekijk de magneetverf

Whiteboardverf opbrengen

Whiteboardverf Na de derde laag Magneetverf kan je na 24 uur drogen de Whiteboardverf opbrengen. Om een goed whiteboard te krijgen is één goede laag Whiteboardverf voldoende. Toch adviseren wij om twee lagen whiteboardverf aan te brengen. Dit zorgt voor een veel sterker, gladder en duurzamer resultaat. Bovendien kun je bij gebruik van goede whiteboardstiften de inkt zelfs na langere tijd nog droog afwissen.

De verf is gemakkelijk in gebruik. Je krijgt twee blikken die je samen moet mengen. Na twee lagen heb je een whiteboard dat met speciale markers beschreven kan worden.

Bekijk de whiteboardverf

‘Whiteboard’ – of gekleurd bord?

Bij een whiteboard denk je waarschijnlijk aan een saai wit bord dat beschreven kan worden. Maar er zijn óók mogelijkheden om een gekleurd ‘whiteboard’ te maken. Dat kan met de transparante whiteboardverf die in de webshop te koop is. Daarmee is het mogelijk om iedere kleur onder de whiteboard verf te gebruiken en een vrolijk bord te maken dat precies past bij het idee dat je erbij hebt! Let er wel op dat de kleur stift waarmee u er op wilt schrijven (of tekenen!) een goed contrast moet hebben.

Naar de shop

Meer verfinformatie

Vragen over whiteboardverf?

Heb je hulp nodig? Wil je advies welke oplossing voor jou het beste geschikt is? Neem gerust even contact met ons op. We helpen je graag verder!

Contactformulier

Je naam
Telefoonummer
Je bericht

Active Wall Whiteboardverf